text.skipToContent text.skipToNavigation

RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN

Duni mål er å beskytte personvernet til enkeltpersoner som besøker selskapets nettsteder. Alle personer hvis personopplysninger behandles av Duni, skal alltid være sikre på at personens personvern blir respektert og at det tas hensyn til hans eller hennes personopplysninger. Vi samler inn opplysninger fra deg når du registrerer deg på vår side eller fyller ut et skjema. Du kan besøke nettstedet vårt anonymt. Duni er den eneste eieren av informasjonen som er samlet på dette nettstedet, og vi deler ikke informasjonen din med tredjepart utenfor organisasjonen vår, unntatt for å oppfylle forespørselen din.

Personlig identifiserbare data innsamlet av nettstedet inkluderer:

  • Navn
  • Epost
  • Telefonnummer
  • Selskapsnavn
  • Adresse

Personopplysningene du oppgir, behandles på en av følgende måter:

  • Å gi informasjon og tjenester du ber om
  • Å tilpasse din opplevelse
  • Å behandle transaksjoner
  • For å forbedre nettstedet vårt
  • For å forbedre kundeservice
  • For markedsføringsformål gitt at du gir ditt samtykke til denne 

Duni kan gi oppgi ditt navn, din e-postadresse og/eller din postadresse til tredjeparter, som et utførelsesfirma eller en distributør av våre produkter, for å imøtekomme din forespørsel. De sørger på våre vegne for å fremskaffe informasjonen eller produktene du har vist interesse for. 

personen har følgende grunnleggende rettigheter vedrørende data registrert av Duni - til:

  • få tilgang til og les dataene sine
  • ha deres data korrigert eller slettet
  • motsette seg bruk av deres data
  • uttrykke noen bekymring de har om vår bruk av deres data

Ovennevnte rettigheter er gyldige med mindre de er i strid med lover eller annen legitim bruk. Duni har for behandling av personopplysninger.

Duni tar forholdsregler for å beskytte informasjonen din. Når du sender sensitiv informasjon via nettstedet, er informasjonen din beskyttet både online og offline. Mens vi bruker kryptering for å beskytte sensitiv informasjon som sendes på nettet, beskytter vi også informasjonen din offline. Bare ansatte som trenger informasjonen til å utføre en bestemt jobb, får tilgang til personlig identifiserbar informasjon. Datamaskinene/serverne der vi lagrer personlig identifiserbar informasjon, holdes i et sikkert miljø.

Vi bruker "cookies" på dette nettstedet. En cookie er en bit av data som er lagret på en besøkende harddisk for å hjelpe oss med å forbedre din tilgang til nettstedet vårt og identifisere gjenta besøkende til nettstedet vårt. Når vi bruker en informasjonskapsel for å identifisere deg, trenger du ikke å logge inn et passord mer enn én gang, og dermed spare tid på vår side.

Cookies kan også gjøre det mulig for oss å spore og målrette interessene til brukerne våre for å forbedre opplevelsen på nettstedet vårt. Bruk av en cookie er på ingen måte knyttet til personlig identifiserbar informasjon på nettstedet vårt.

For å se gjennom og oppdatere dine personlige opplysninger for å sikre at den er nøyaktig, kontakt oss på gdpr@duni.com.

For ethvert annet problem vedrørende personopplysninger og personvernregler, kontakt oss på gdpr@duni.com.

BRUK AV PERSONOPPLYSNINGER I SKJEMAER

Hvor ofte sender du nyhetsbrev, og hva inneholder de?
Frekvensen varierer mellom forretningsområder og markeder, og hensikten er å sende relevant informasjon og tilbud.

Hvilke opplysninger samler du inn?
For nyhetsbrevet er det bare en e-postadresse som kreves. For å be om prøver trenger vi navn og adresse.

Bruker du detaljene for noe annet formål?
Nei.

Hvor lenge holder du detaljene du samler inn?
For nyhetsbrevet blir e-postadressen din holdt til du velger bort.
For prøver blir dataene dine lagret til prøven sendes til deg.

Deler du personlige data som er samlet for nyhetsbrevet og prøver med tredjeparter?
Nei.

Hvordan fjerner jeg mine personlige opplysninger?
De blir fjernet når du melde deg av nyhetsbrevet, eller du kan sende oss e-post til gdpr@duni.com

BRUK AV PERSONOPPLYSNINGER I DUNI VISUALISER-APPEN

Duni leverer nyskapende konsepter for borddekking, kreativ emballasje og takeaway-løsninger til både bedrifter og privatpersoner. Alt vi tilbyr, er utformet for å skape GOODFOODMOOD® og gjenspeiler vår mangeårige spesialisering innen materialer og design.

Uansett om du er kunde, medarbeider eller samarbeidspartner står du helt sentralt i Dunis visjon. Derfor er det viktig for oss å bli bedre kjent med deg.

Dette er årsaken til at vi samler inn brukerinformasjon. Ettersom du leser denne teksten, lurer du antakeligvis på hvilke opplysninger vi samler inn, og hvordan vi bruker dem. Dette får du mer informasjon om nedenfor.

Uten opplysningene om deg ville det vært mye vanskeligere å drive virksomheten vår. Derfor setter vi stor pris på at du deler disse opplysningene med oss. Til gjengjeld håper vi at vi kan gjøre GOODFOODMOOD®-opplevelsen din enda bedre.

1. Slik respekterer vi personvernet ditt

I Duni ønsker vi å være så åpne som mulig om hvordan vi samler inn og bruker personopplysningene dine.

For det første forteller vi deg nøyaktig hvilke opplysninger vi samler inn, og hvorfor. Under det neste punktet finner du mer informasjon om dette. 

Vi forteller deg også hva vi gjør med opplysningene dine. Hvem deler vi personopplysningene dine med? Hva gjør de med opplysningene? Dette kan du lese mer om under punkt 3.

Vi beskytter personopplysningene dine og forteller deg hvor lenge vi lagrer dem. Dette finner du mer informasjon om under punkt 4 og 5.

Vi gir deg også informasjon om rettighetene dine knyttet til personvern, blant annet hvem du kan kontakte hvis du har spørsmål eller forespørsler. Les mer om dette under punkt 6 og 7.

2. Hvilke opplysninger vi samler inn, og hvorfor

Vi ønsker at du skal ha en fantastisk opplevelse hos Duni. For å kunne oppnå dette samler vi inn ulike typer opplysninger om hvordan du bruker Duni Visualiser-appen.

Ulike typer opplysninger:

Bilder

Når du oppretter en produktforespørsel, blir det tatt en bilde i tilknytning til de aktuelle produktene. Bildet blir samlet inn og behandlet, slik at vi kan identifisere og gi deg riktig informasjon fra produktsortimentet til Duni. Når behandlingen er fullført, fjerner vi bildet. Bildet blir ikke brukt i markedsføring, og vi henter ingen personopplysninger fra bildet.

Informasjon om bruk

Vi samler inn informasjon om hvordan du bruker appen. Denne informasjonen omfatter ikke personopplysninger og brukes bare til utviklingsformål internt.

Navn og e-postadresse

Når du sender oss forespørsler, tilbakemeldinger eller rapporterer et problem,
registrerer vi navnet ditt og e-postadressen din, slik at vi kan svare deg.

Annen informasjon (og personopplysninger)

Vi behandler andre data fra appen, blant annet informasjon (og muligens også personopplysninger) i bilder. Vi anbefaler at du begrenser omfanget av personlig identifiserende opplysninger i bilder. Duni påtar seg ikke ansvar for personlig identifiserende opplysninger i bilder, men føyer seg etter all gjeldende lovgivning knyttet til behandling av slike opplysninger.

Vi behandler slike personopplysninger for at du skal kunne bruke appen, for å forbedre funksjonaliteten i appen og for å kunne hjelpe deg hvis du har spørsmål eller ønsker å kommunisere med oss.

3. Hvem vi deler personopplysningene dine med 

Vi verken selger eller videreformidler personopplysningene dine til tredjeparter, men deler dem med andre som bidrar til å realisere Dunis visjon. Eksempler på slike mottakere er andre selskaper i Duni-konsernet samt Dunis tjenesteleverandører og samarbeidspartnere. Alle i Duni er forpliktet til å beskytte personopplysningene dine, og vi stiller like høye krav til disse partene som til oss selv.

4. Hvordan vi beskytter personopplysningene dine

Duni mål er å beskytte personvernet til enkeltpersoner som bruker denne tjenesten. Alle personer som får personopplysningene sine behandlet av Duni, skal alltid være trygge på at vi respekterer personvernet deres og behandler personopplysningene på en ansvarlig måte.

Personopplysningene du oppgir, kan behandles for ett eller flere av følgende formål:

  • Å gi informasjon og behandle forespørsler
  • Å tilpasse din opplevelse
  • Å behandle transaksjoner
  • Å forbedre tjenestene våre
  • For å forbedre kundeservice

Duni kan oppgi navnet ditt og e-postadressen din til tredjeparter, som for eksempel produktlagre og distributører av produktene våre, for å kunne behandle forespørsler fra deg. De sørger på våre vegne for å fremskaffe informasjonen eller produktene du har vist interesse for. 

Duni tar forholdsregler for å beskytte informasjonen din. Når du sender informasjon gjennom tjenesten, beskyttes opplysningene dine både på nettet og fysisk. Mens vi bruker kryptering for å beskytte sensitiv informasjon som sendes på nettet, beskytter vi også informasjonen din offline. Bare ansatte som trenger informasjonen til å utføre en bestemt jobb, får tilgang til personlig identifiserbar informasjon. Datamaskinene/serverne der vi lagrer personlig identifiserbar informasjon, holdes i et sikkert miljø.

5. Hvor lenge vi lagrer personopplysningene dine

Vi lagrer bare personopplysninger så lenge det er nødvendig. Bilder som inngår i behandling, lagres ikke. I forbindelse med spørsmål som behandles av kundestøtte, lagres navnet ditt og e-postadressen din maksimalt i ett år etter sist gang du kontaktet oss.

Vi kan lagre opplysningene dine lenger enn dette hvis lovgivningen pålegger oss dette.

6. Rettighetene dine knyttet til personopplysninger 

Du har en rekke rettigheter knyttet til personopplysningene dine. Du kan lese mer om disse rettighetene her

Enkeltpersoner har følgende grunnleggende rettigheter knyttet til opplysninger som behandles av Duni:

  • få tilgang til og les dataene sine
  • ha deres data korrigert eller slettet
  • motsette seg bruk av deres data
  • uttrykke noen bekymring de har om vår bruk av deres data
  • få tilsendt personopplysningene i et format som er strukturert, vanlig og maskinlesbart 

Rettighetene ovenfor er gyldige med mindre de er i strid med lovgivningen eller andre berettigede formål Duni kan behandle personopplysninger for. 

Kontakt oss hvis du ønsker å benytte deg av rettighetene dine, eller hvis du ønsker mer informasjon. Du finner kontaktopplysninger nederst i disse retningslinjene.

Hvis du har innvendinger mot måten vi behandler personopplysningene dine på, kan du klage på behandlingen vår til de nasjonale reguleringsmyndighetene der du bor, eller til reguleringsmyndighetene i Sverige, Datainspektionen.

7. Hvem skal du kontakte?

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om retningslinjene eller rutinene våre for personvern. Du kan kontakte oss på denne e-postadressen: gdpr@duni.com